Hallo lief mens

Vier jaar geleden heb ik een bijzondere bewustzijnsverruiming ondergaan en daardoor heb ik een veel mooier en gelukkiger leven gekregen! Ik ben in die tijd onderwezen door het leven zelf (zoals jullie in mijn verhaal hebben kunnen lezen) en daardoor ben ik nu ervaringsdeskundige geworden op het gebied van heling en (zelf)liefde. Ik wil jou leren om weer bij jouw innerlijk weten te komen, zodat jij jouw intuïtie weer gaat voelen en gaat gebruiken. Ik wil jou helpen om jezelf goed te voelen, wat jouw omstandigheden ook mogen zijn, zodat je vanuit dat goede gevoel keuzes leert maken.

Daarnaast geef ik les in de wetten van heling en liefde, zodat jij gaat begrijpen hoe jouw holistische systeem in elkaar zit.

 

Tijdens mijn coaching/ behandel sessies maak ik gebruik van de universele liefdesenergie ook wel bekend als Reiki. Deze universele energie is een krachtig hulpmiddel bij heling en genezing op alle niveaus! Eind 2016 ben ik mij bewust geworden van deze liefdesenergie. Eenvoudigweg doordat ik mijn borstkanker met behulp van deze energie heb kunnen omarmen. Met andere woorden, deze energie zorgde ervoor dat ik mezelf weer kon voelen en daardoor ook de liefde voor mezelf weer kon voelen. Daardoor kon ik mijn tumor ook omarmen en accepteren. Ik kon door deze energie te voelen mezelf accepteren zoals ik op dat moment was. Ik voelde heel veel vrede en geluk en dat zorgde weer voor een gevoel van dankbaarheid voor alles en iedereen om mij heen! Daardoor was ik feilloos afgestemd op mijn innerlijke weten oftewel op mijn intuïtie en daardoor was mijn borstkankertijd de mooiste tijd van mijn leven!

Dit gun ik jou ook. En daarom is alles bij mij gericht op het weer voelen van dit innerlijk weten, zodat jij zelfbewust vanuit JOUW gevoel van vrede en geluk door het leven kunt gaan en van daaruit keuzes kunt maken. Ik zeg bewust het weer voelen, omdat deze kracht er altijd heeft gezeten en er altijd zal blijven zitten. We hebben alleen ooit een vergissing gemaakt, waardoor we nu niet meer geloven dat deze kracht er zit. Samen met jou ga ik deze vergissing weer rechttrekken. Ik ondersteun jou bij jouw proces naar binnen toe en liefdevol raak ik de plekken aan die heling nodig hebben, zodat jij langzaam aan de vergissing gaat voelen, gaat zien, gaat omarmen en gaat accepteren. Op deze manier leer ik jou ruimte te maken voor de liefdesenergie, zodat jij intuïtief gaat voelen wat goed voor jou is en wat niet. Je gaat meer vrede en geluk ervaren en dit zorgt dan ook weer voor dankbaarheid. Het transformatieproces is dan in volle gang en je gaat jezelf en het leven op een heel andere manier bekijken.

 

Het maakt niet uit wat je hebt meegemaakt……jouw verleden zal er juist voor zorgen dat jij in het NU alles kunt veranderen en anderen wegen voor jezelf kunt gaan bewandelen vanuit jouw kern.

Ik hou van jou in al jouw kleuren. Jij bent uniek zoals je bent door alles wat je hebt meegemaakt en nu nog meemaakt. Ik omarm jou, leef met jou mee en geef jou de kracht om jezelf te leren zien in al jouw kleuren. Dit zodat jij de keuzes kunt maken die bij jou passen! Zelfliefde en zelfwaardering is het allermooiste cadeau dat jij jezelf en ook anderen kunt geven!

Er zijn meerdere mogelijkheden waar je bij mij uit kunt kiezen:

Telefonisch kennismakingsconsult: kosteloos

Intakegesprek: €60 (duur 1 uur)

Intuïtieve massage/ Reiki behandeling in combinatie met coaching:

1,5 uur €90

2 uur €120 

wandel coaching in combinatie met zelfheling en zelfliefde lessen: 1,5 uur €80 

Zelfliefde en Zelfhelingstraject van 3 maanden: per maand €250 

Zelfliefde en Zelfhelingstraject via Zoom: per maand €150 

Reiki workshop en certificaat:

Reiki 1: €100

Reiki 2: €150

Reiki 3: €200

Workshop reeks psychologie van het hart: 1 workshop €25 

Reeks van 8 workshops €200

Reiki op afstand: 45 minuten €45 

Zelfliefde en zelfheling retraite: 4 dagen €500 

Telefonisch consult:

 Klik hier

Klik hier