Reiki 1, 2 en 3A certificaat

Ben jij van nature iemand die eerst aan de ander denkt? Heb jij een grote drive om anderen te helpen en te dienen en lijkt dat in je bloed te zitten. Ben jij tegelijkertijd bang om mensen teleur te stellen, kwijt te raken of boos te maken? Ben jij in eerste instantie hoofdzakelijk op deze pagina terecht gekomen, omdat je graag anderen wilt helpen? Voel jij daarnaast ook dat je deze cursus graag voor jezelf wilt volgen, omdat je je intuïtie verder wilt leren ontwikkelen en wilt leren begrijpen hoe deze levens energie jouw leven ten goede kan veranderen? Neem dan deel aan deze Reiki 1 cursus en behaal je certificaat! Waarom wil ik jou nu zo graag deze workshop aanbieden? 

Ik was iemand die altijd eerst aan de ander dacht. Dit gebeurde onbewust en ik wist ook niet beter dan dat het zo hoorde. Ik merkte niet dat ik dit deed vanuit de angst om niet te worden gewaardeerd. Ik gaf dus niet vanuit mijn hart (liefde), maar vanuit mijn hoofd (ego). Ook mijn Reiki 1 certificaat wilde ik graag behalen, omdat ik voelde dat ik de wereld mooier wilde maken. Daarbij kreeg ik ook interesse in mijn intuïtieve vermogens. Maar tijdens de cursus en ook nog een tijdje daarna begreep ik niet zo goed wat ik met de informatie en de ervaringen die ik tijdens de cursus geleerd had aan moest. Ik dacht nog heel veel vanuit mijn hoofd en ik oefende daardoor alleen maar op anderen, maar weinig op mezelf. Ook omdat ik meer gefocust was op de ander. Logisch ook vanuit mijn conditionering en daardoor de angst om niet gewaardeerd te worden.  

Ik had net een paar maanden mijn Reiki 1 certificaat, toen ik de diagnose borstkanker kreeg. In een klap begreep ik wat ik eerder nog niet begreep. Nu kon ik ineens alles wat ik tijdens de cursus had geleerd, volledig inzetten op mijzelf! Ik begreep ineens dat alles in het leven in eerste instantie om mij draait. Om de liefde voor mezelf! Een heel andere filosofie dan ik tot dan toe gekend had. Er ging letterlijk een nieuwe wereld voor mij open. Daardoor weet ik nu door mijn borstkanker ervaring dat de Reiki 1 cursus een hele mooie opstap is om dichterbij je eigen intuïtieve vermogens te komen en daarnaar te gaan handelen. Ik weet nu hoe belangrijk deze levensenergie is om zelfliefde en zelfheling in gang te zetten. Daarom zorg ik ervoor dat jij tijdens deze eerste cursus vooral gefocust bent op jouzelf. Ik ga jou het belang meegeven van het eerst leren inzetten van deze energie op jouzelf en de situaties in jouw leven. We zijn namelijk vaak vooral gericht op de ander door onze opgedane conditionering. Zeker mensen zoals ik en waarschijnlijk ook jij, die gewend zijn vanaf hun jonge jaren om eerst aan anderen te denken, komen vaak op deze cursus terecht omdat ze anderen willen helpen. Maar ik weet nu uit ervaring dat dat juist de valkuil is, waardoor we niet bij onze ware intuïtieve vermogens komen. Onze conditionering (ook wel ego-deel of gecreëerde persoonlijkheid genoemd) is gebaseerd op pleasen en niet op oprecht helpen van anderen. Dit klinkt in eerste instantie cru, maar ik bedoel daarmee dat jij altijd hebt geleerd om mensen te helpen en te dienen vanuit een onderliggende angst niet goed genoeg te zijn. Door je volledig op anderen te richten hoop je op die manier dat gevoel van niet goed genoeg zijn kwijt te raken. Ik ken dat maar al te goed en ik heb dit vanuit eigen kracht met behulp van mijn borstkankerperiode weten om te draaien. 

Daarom geef ik deze cursus vanuit mijn opgedane ervaringen van toen en wil ik jou graag helpen om vanuit authentiek zelfvertrouwen anderen te gaan dienen! Want daarom ben jij hier op aarde. Om jouw unieke talent neer te zetten! En je wilt niet voor niks deze cursus volgen en anderen uiteindelijk helpen ook hun intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen. Ik weet nu uit ervaring dat als je eerst de volle aandacht op jezelf richt en deze cursus gebruikt om eerst jezelf deze liefde en heling te gunnen, er een hele mooie toekomst voor jou ligt. Dit zeg ik ook weer uit eigen ervaring.

Tijdens de cursus krijg je vier inwijdingen, waarbij op symbolische wijze de verbinding met jouw zevende chakra weer wordt geopend. Als baby staat je kruinchakra helemaal open en in verbinding met de rest, maar door opgedane beangstigende ervaringen sluit dit chakra zich meer en meer gedurende de jaren en raak je de verbinding kwijt met jezelf en dus ook met anderen. Deze cursus opent de verbinding weer, waardoor jij tot een groter besef gaat komen van de werkelijkheid en dus van jouzelf.

  Dit is dan ook een geweldige cursus om tot diepere zelfontwikkeling, zelfheling en zelfliefde te komen!!!!

Neem gerust contact met mij op om deze cursus in te plannen!!!!!Je krijgt daar zeker geen spijt van!

Reiki 1 cursus en certificaat €100 exclusief btw 

 • duur van de cursus: 13 uur tot 17 uur

 • 2 cursisten per groepje (voor maximale aandacht)

 • 4 inwijdingen tijdens de cursus

 • pauzes tussendoor met thee en versnaperingen

 • na een maand een terugkom middag

 • Cursusmateriaal 

Wil jij na deze cursus verder op dit pad en je ook meer gaan verdiepen in het geven van Reiki aan anderen? Dan kun je bij mij ook de Reiki 2 cursus volgen. Hierbij gaan we dieper in op het geven van Reiki aan anderen en je wordt ook ingewijd in het geven van Reiki op afstand. Je leert tijdens deze cursus ook de Reiki symbolen kennen om zo nog dieper je intuïtie in te kunnen duiken. Deze cursus is weer een stukje krachtiger dan de eerste cursus. Alles wordt nog dieper geïntegreerd.

Reiki 2 cursus en certificaat €150 exclusief btw

 • duur van de cursus: 13 uur tot 16 uur

 • 2 cursisten per groepje (voor maximale aandacht)

 • 2 inwijdingen tijdens de cursus

 • pauzes tussendoor met thee en versnaperingen

 • na een maand een terugkom middag

 • cursusmateriaal   

Reiki 3 cursus en certificaat €200 exclusief btw 

 • duur van de cursus: 13 uur tot 16 uur

 • 2 cursisten per groepje (voor maximale aandacht)

 • 2 inwijdingen tijdens de cursus

 • pauzes tussendoor met thee en versnaperingen

 • na een maand een terugkom middag

 • cursusmateriaal