Coaching sessie via zoom 

Merk je steeds vaker dat je vastloopt in je patronen. Kun je jezelf steeds beter van een afstandje bekijken, maar vind je het nog moeilijk om uit je angst gedachten of negatieve patronen te stappen. Dan kan het fijn zijn om je hart te luchten met iemand die in rust is en geen oordeel heeft. We vinden het vaak moeilijk om onszelf te accepteren als we in onze negatieve patronen zitten. Om het oordeel over onszelf niet te voelen zorgen we dat we veel om handen hebben. Werken, sporten, afspreken met anderen, boodschappen doen etc. We doen doen doen, zodat we niet hoeven stil te staan bij…….Maar als we dan steeds bewuster worden, gaan we het juist opmerken dat we ontwijkgedrag vertonen en we voelen ons tegen de muur gezet. Zeker nu in deze bijzondere tijden gebeurt dit veel vaker. Juist omdat we minder om handen hebben. Dat is ook de hele intentie van Corona….ons bewuster maken. 
Mocht jij voelen dat dit voor jou opgaat, dan kan het fijn zijn om daar ondersteuning bij te krijgen. Een zoom call kan al genoeg zijn om weer de touwtjes in handen te krijgen en meer ruimte te voelen voor jezelf. Waardoor je vriendelijker wordt voor jezelf en alles weer meer in perspectief ziet. Het gaat er in deze fase om zonder oordeel naar jezelf te leren kijken, zodat je op een prettige manier patronen kunt gaan loslaten. Ik weet uit ervaring dat dit op een vriendelijke manier kan. Dus niet meer vanuit wilskracht maar vanuit hart en ziel kracht!

 

  Dit spreekt jou aan omdat:
-    Jij merkt dat je vastloopt in je dagelijks leven, omdat je je negatieve patronen begint door te krijgen.
-    Je merkt dat je er te laat achter komt, waardoor het je niet lukt om zonder oordeel de situatie te bekijken en te accepteren.
-    Je wilt meer begrip voor jezelf en de situatie, zodat er acceptatie komt waardoor je rustiger wordt en alles weer helder ziet.
-    Je wilt duidelijkheid krijgen betreffende jezelf en geen oordeel vellen over jezelf, omdat je weet dat oordeel het allemaal alleen maar erger maakt.

Kosten:1 uur 25 euro

Laten we contact leggen!

 

Tel: +31 623406499

E-mail: liefdespraktijkpries@gmail.com​

Adres: Zwaanstraat 168

5431 BP Cuijk

Privacy beleid