top of page

Workshop reeks psychologie van het hart

Meer en meer zie ik dat wij weinig kennis hebben van ons energetische systeem. Ons energetische systeem zorgt ervoor dat wij uitzenden wat wij geloven en dat wij dus krijgen wat wij willen. Maar omdat wij de laatste decennia veel van deze kennis zijn kwijtgeraakt, weten we ook niet meer wie we werkelijk zijn en wat wij nu werkelijk willen. Ik heb een reeks workshops ontwikkeld waarin ik uitleg geef over de psychologie van het hart. Wij bestaan uit hoofd, hart en ziel. Ons hoofd gebruiken wij nu teveel, terwijl ons hart, dat ook bij ons duale leven hoort, bijna niet meer wordt gebruikt. Dit door allerlei trauma's, belemmerende overtuigingen over onszelf, opgekropte emoties etc. De chakra's vertegenwoordigen de psychologie van het hart. ze zijn de bouwstenen naar ons diepste verlangen. Vandaar dat het heel belangrijk is om te begrijpen wat je chakra's zijn en hoe zij werken. Hierdoor ga je jezelf als holistisch geheel begrijpen en krijg je dus ook begrip voor jouw doen en laten. Begrip zorgt voor acceptatie en daardoor kan het transformatieproces in gang worden gezet.
Sinds vier jaar ben ik ervaringsdeskundige op dit gebied. Ik ben door het leven zelf onderwezen en heb deze lessen op mezelf toegepast. Ik had dit op geen enkele opleiding kunnen leren. Ik ben liefdevoller naar mezelf dan ik ooit ben geweest. Ik voel steeds beter wie ik ben/ zeker zijn(chakra 1), wat ik wil/ zeker voelen (chakra 2) en hoe ik dit in de vorm kan neerzetten/ zeker handelen (chakra 3). Daarbij heb ik de laatste jaren chakra 4 zeker liefhebben, chakra 5 zeker spreken, chakra 6 zeker zien en chakra 7 zeker weten steeds verder ontwikkeld. Ik heb alles zelf mogen ervaren. Mijn leven is radicaal veranderd en de houvast die ik bij mezelf voel geeft mij heel veel kracht. Ik kies steeds meer voor mijn innerlijke vrede in plaats van voor drama en onzekerheid. Ook al gebeurt er van alles buiten mij, ik voel mij sterk bij mezelf en mensen merken dat en reageren daar weer op. Heel bijzonder!
Ik krijg ook steeds vaker te horen dat ik alles zo logisch en met zoveel liefde kan uitleggen. Dat maakt mij gelukkig en dankbaar. Dat is wat ik hier kom doen. De zelfliefde en zelfheling die ik aan den lijve ondervind, doorgeven aan wie het maar wil.

Wil jij een mini opleiding in de chakra leer en jouw energetische systeem beter leren kennen en dus beter leren begrijpen. We bestaan voor 90% uit energie en de andere 10% is ons fysieke lichaam. Nu zijn we grotendeels afgestemd op ons fysieke deel. Daarom ziet de wereld eruit zoals deze er nu uitziet. Als we ons meer gaan verdiepen in ons energetische deel (emotioneel, mentaal en spiritueel) dan krijgen we controle, omdat we alles dan veel beter begrijpen. Ik neem jou in deze eerste 8 workshops mee op deze geweldige reis naar binnen! Je zelfvertrouwen stijgt, je eigenwaarde stijgt, je blikveld verruimd en je gaat betere keuzes voor jezelf maken.

Reeks van 8 workshops via Zoom €200

Maximaal 5 personen per groep

bottom of page