Gelijkgestemden ochtend/ avond

Omdat ik van steeds meer mensen hoor dat ze in deze bijzondere tijden niet zo goed weten wat ze met zichzelf en de omgeving aan moeten, heb ik deze ochtenden in het leven geroepen. Jij voelt alles van anderen heel scherp binnen komen. Je hebt vaak het gevoel dat je helemaal leeg gelopen bent, nadat je in contact bent geweest met andere mensen. Je voelt veel negatieve energie van anderen om je heen en je weet niet hoe je daarmee moet omgaan. Je merkt dat je je er zelfs aan begint te irriteren. Hierdoor heb je ook vaak het gevoel er alleen voor te staan. Je voelt je daardoor soms heel eenzaam en je hebt het gevoel alsof je tegen de stroom in aan het zwemmen bent.

Zelf ben je eigenlijk heel positief ingesteld. Je zet je schouders eronder als het nodig is en je probeert overal zo vaak mogelijk het positieve van in te zien. Je bent een kletser en je vindt het fijn als anderen zich bij jou op hun gemak voelen. Je bent graag onder de mensen, maar tegenwoordig voel je je fijner alleen, omdat de omgang met anderen vermoeiend is. Maar als je dan alleen bent voel je dat eenzame gevoel weer en voel je je een beetje moedeloos, omdat je niet weet hoe je nu de verbinding met mensen aan kunt gaan zonder zelf leeg te lopen.

Herken jij je hierin? Kom dan naar deze gezellige interactieve en leerzame gelijkgestemden ochtenden. wil je graag een keer meedoen om te voelen en te ervaren of het iets voor jou is, dan kan dat uiteraard. Hier vraag ik dan € 5 voor. 

Tijdens deze ochtenden deel je waar je tegen aan loopt. We doen oefeningen samen en we spiegelen elkaar. Het is een fijne manier om te voelen dat je er echt niet alleen voor staat en om elkaar te steunen in deze veranderende maatschappij. Wij hoog sensitieve empathische mensen zijn hard nodig, maar dan moeten we wel eerst leren om onze eigen energie goed te verdelen en onszelf op nummer 1 te zetten.  

Bel of mail mij gerust! 


 

Maandagavond tussen 19 uur en 20.30 uur

  ​