Intuïtieve massage

Omdat ik uit eigen ervaring weet dat aanraking heel erg belangrijk is om inzichten binnen te krijgen en het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest te activeren, bied ik holistisch/ intuïtieve massages aan. Holistisch omdat ik mij concentreer op zowel jouw lichaam als jouw geest. Veel negatieve gedachten en overtuigingen hebben wij in onze kindertijd middels emotionele blokkades vast gezet in ons lichaam. Omdat alles uit energie bestaat, voelen wij emotionele en mentale pijnen in ons lichaam vaak als bijvoorbeeld zeurende pijn in onze schouderbladen, boven rug, onderrug, benen etc. Of wij voelen lichaamsdelen vast zitten bijvoorbeeld. 
Ons fysieke lichaam laat ons in veel vormen zien waarin wij verkeerd over onszelf denken. Ik weet uit eigen ervaring dat veel innerlijke kind delen niet op een goede manier volwassen zijn geworden. We hebben overlevingsstrategieën ontwikkeld om hiermee om te kunnen gaan. In plaats van onbezorgd en veilig het leven tegemoet te treden, zijn wij bang geworden en passen wij ons aan. Daardoor leven wij niet ten volle….we overleven.
Ik wil jou ondersteunen bij jouw zoektocht naar je ware zelf. 
Dit doe ik middels vriendelijke intuitieve aanraking. Ik masseer rustig de vastgezette innerlijke kind plekken die heling nodig hebben. Ik doe dit rustig en vriendelijk, omdat mijn intentie is dat jij op een vriendelijke manier inzichten krijgt betreffende jouwzelf. Zie jouw innerlijke kind als een kind dat liefde nodig heeft. Hoe ga je daarmee om? Zo mogen wij dus ook leren om met onszelf om te gaan.  Als jij begint te begrijpen waarom jij je op een bepaalde manier gedraagt, krijg je in eerste instantie begrip voor jezelf. Dat is nodig, zodat jij gaat voelen dat je niet hoeft te vechten tegen jezelf of hoeft te vluchten voor jezelf. Ik ga jou helpen de connectie te leggen tussen jouw gedachten en overtuigingen, opgedaan in jouw kindertijd, de daardoor vastzittende pijnen oftewel emoties en de uitwerking daarvan in jouw dagelijkse leven. 
Mijn intentie is dat jij begrip krijgt voor jouw innerlijke kind delen die beschadigd zijn en zich niet op een prettige manier hebben kunnen ontwikkelen. Door het ontwikkelen van dit begrip voor jezelf ontwikkel je jouw innerlijk weten en daardoor kom je weer bij jouw intuïtie. Door bij je intuïtie te komen leer je jezelf te helen en te begrijpen wie jij werkelijk bent! En dat zorgt voor heel veel geluk, vrede en liefde! 

Deze massage spreekt jou aan omdat:
-    Jij voelt dat je jezelf in de weg zit op zowel mentaal, emotioneel als fysiek niveau en je wilt begrijpen waarom dat zo is.
-    Jij wilt meer begrip voor jezelf krijgen en niet meer zo vechten tegen jezelf of vluchten voor jezelf.
-    Je hebt interesse in het begrijpen van jouw innerlijke kind stukken.
-    Jij wilt meer liefde, geluk en vrede ervaren in jezelf en buiten jezelf.


Kosten:

 €80 exclusief btw