top of page 


Holistische coaching sessie in combinatie met Hypnose
Wil jij patronen van jezelf beter begrijpen oftewel er meer begrip voor krijgen, zodat je de negatieve gevoelens en emoties die samen gaan met deze patronen kunt accepteren en daardoor loslaten, dan is een coaching sessie in combinatie met hypnose een hele mooie mogelijkheid hiervoor. Het is een hele mooie manier om begrip te krijgen voor jezelf, waardoor je situaties uit het verleden en de patronen en negatieve emoties die daarbij horen, makkelijker kunt accepteren en dus kunt loslaten. Het kan je heel veel ruimte geven en daardoor leer je je leven in perspectief te zien. Begrip creëren vind ik heel erg belangrijk. Als je ergens begrip voor hebt kijk je er vriendelijker naar en dus kijk je met een open blik. Daardoor zie je veel meer. En dat is mijn intentie!

 

De behandeling spreekt jou aan omdat:
-    Jij vervelende patronen van jezelf beter wilt begrijpen, zodat er begrip ontstaat voor jezelf.
-    Jij op deze manier negatieve gevoelens en emoties leert te accepteren en daardoor leert los te laten.  
-    Jij een bredere kijk wilt op jouwzelf en jouw leven.

 

Kosten: 1,5 uur 80 euro

 

 

Holistisch borstkanker traject van 3 tot 6 maanden
Heb jij net de diagnose borstkanker gekregen en voel jij dat je naast je medische traject ook holistische ondersteuning wilt, dan is dit traject een hele mooie aanvulling in jouw leven! Dit is een heel persoonlijk traject. Ik wil jou graag ondersteunen op zowel mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch niveau. Ik weet uit eigen ervaring hoe helpend en helend ondersteuning op holistisch niveau is als je en de diagnose kanker krijgt en daarnaast het medische traject ingaat. Doordat het leven mij op het moment van de diagnose de les leerde van zelfliefde en zelfheling, kon ik de diagnose omarmen en accepteren en kon ik met positieve energie mijn hele traject doorlopen. Dit gun ik jou ook! Doordat je je vrediger en gelukkiger gaat voelen leer je te voelen wat goed is voor jou en maak je vanuit dit gevoel keuzes voor jezelf. 
Hieronder staat een leidraad van het traject, maar mij gaat het erom dat we een gezamenlijk afgestemd holistisch traject gaan samenstellen.
-    1x in de week contact via Zoom en/ of telefoon
-    2 x in de maand een coaching sessie aan huis of in de praktijk
-    Mogelijkheid tot vragen stellen gedurende het hele traject
-    Mogelijkheid tot ondersteuning tijdens het traject op zelf gekozen momenten
Of
Heb jij net een borstkankertraject achter de rug en mag je nu verder op je levenspad, maar besef je dat nu het verwerkingsproces pas gaat beginnen. Dit gevoel ken ik en hiermee heb ik ook mogen dealen. Het medische traject is afgerond en ineens sta je er weer zelf voor. Ik weet nu als geen ander hoe belangrijk nazorg is voor jezelf en dat als je jezelf dat gunt, hoe mooi je leven dan wordt! Hiervoor heb ik ook een traject ontwikkeld, waarbij ik jou ondersteun tijdens je verwerkingsproces. Doordat je op je lichaam leert te vertrouwen en begrip krijgt voor je verleden, krijg je steeds helderder welke richting je op wilt. Je komt steviger dan ooit in je leven te staan en je voelt je gelukkiger dan voor je hele traject.
Hieronder staat een leidraad van het traject, maar mij gaat het erom dat we een gezamenlijk afgestemd holistisch traject gaan samenstellen.
-     1x in de week contact via Zoom en/ of telefoon
-    2 x in de maand een coaching sessie aan huis of in de praktijk
-    Mogelijkheid tot vragen stellen gedurende het hele traject
-    Mogelijkheid tot ondersteuning tijdens het traject op zelf gekozen momenten

 

Kosten traject: 100 euro per maand

 

Neem gerust contact met mij op en we gaan er rustig voor zitten. En 1 heel belangrijk detail, niks moet en alles mag! 

Reiki op afstand

Hierbij hebben wij eerst telefonisch contact. Daarna geef ik jou een half uur Reiki op afstand en daarna bel ik jou weer om alles te bespreken. Reiki op afstand is een heel mooi hulpmiddel als je bijvoorbeeld te ziek bent om te reizen.

Kosten: 1 uur 45 euro
 

Coaching sessie via zoom 
Merk je steeds vaker dat je vastloopt in je patronen. Kun je jezelf steeds beter van een afstandje bekijken, maar vind je het nog moeilijk om uit je angst gedachten of negatieve patronen te stappen. Dan kan het fijn zijn om je hart te luchten met iemand die in rust is en geen oordeel heeft. We vinden het vaak moeilijk om onszelf te accepteren als we in onze negatieve patronen zitten. Om het oordeel over onszelf niet te voelen zorgen we dat we veel om handen hebben. Werken, sporten, afspreken met anderen, boodschappen doen etc. We doen doen doen, zodat we niet hoeven stil te staan bij…….Maar als we dan steeds bewuster worden, gaan we het juist opmerken dat we ontwijkgedrag vertonen en we voelen ons tegen de muur gezet. Zeker nu in deze bijzondere tijden gebeurt dit veel vaker. Juist omdat we minder om handen hebben. Dat is ook de hele intentie van Corona….ons bewuster maken. 
Mocht jij voelen dat dit voor jou opgaat, dan kan het fijn zijn om daar ondersteuning bij te krijgen. Een zoom call kan al genoeg zijn om weer de touwtjes in handen te krijgen en meer ruimte te voelen voor jezelf. Waardoor je vriendelijker wordt voor jezelf en alles weer meer in perspectief ziet. Het gaat er in deze fase om zonder oordeel naar jezelf te leren kijken, zodat je op een prettige manier patronen kunt gaan loslaten. Ik weet uit ervaring dat dit op een vriendelijke manier kan. Dus niet meer vanuit wilskracht maar vanuit hart en ziel kracht!

 

  Dit spreekt jou aan omdat:
-    Jij merkt dat je vastloopt in je dagelijks leven, omdat je je negatieve patronen begint door te krijgen.
-    Je merkt dat je er te laat achter komt, waardoor het je niet lukt om zonder oordeel de situatie te bekijken en te accepteren.
-    Je wilt meer begrip voor jezelf en de situatie, zodat er acceptatie komt waardoor je rustiger wordt en alles weer helder ziet.
-    Je wilt duidelijkheid krijgen betreffende jezelf en geen oordeel vellen over jezelf, omdat je weet dat oordeel het allemaal alleen maar erger maakt.

Kosten:1 uur 25 euro

 

Workshop reeks psychologie van het hart

Meer en meer zie ik dat wij weinig kennis hebben van ons energetische systeem. Ik heb een reeks van 7 workshops ontwikkeld waarin ik uitleg geef over de psychologie van het hart. De chakra's vertegenwoordigen de psychologie van het hart. ze zijn de bouwstenen naar ons diepste verlangen.
Sinds vier jaar ben ik ervaringsdeskundige op dit gebied. Ik ben door het leven zelf onderwezen en heb deze lessen op mezelf toegepast. Ik had dit op geen enkele opleiding kunnen leren. Ik ben liefdevoller naar mezelf dan ik ooit ben geweest. Ik voel steeds beter wie ik ben (chakra 1), wat ik wil (chakra 2) en hoe ik dit in de vorm kan neerzetten (chakra 3). Daarbij heb ik de laatste jaren chakra 4,5,6 en 7 steeds verder ontwikkeld. Ik heb alles zelf mogen ervaren. Mijn leven is radicaal veranderd en de houvast die ik bij mezelf voel geeft mij heel veel kracht. Ik kies steeds meer voor mijn innerlijke vrede in plaats van voor drama en onzekerheid. Ook al gebeurt er van alles buiten mij, ik voel mij sterk bij mezelf en mensen merken dat en reageren daar weer op. Heel bijzonder!
Ik krijg ook steeds vaker te horen dat ik alles zo logisch en met zoveel liefde kan uitleggen. Dat maakt mij gelukkig en dankbaar. Dat is wat ik hier kom doen. De zelfliefde en zelfheling die ik aan den lijve ondervind, doorgeven aan wie het maar wil. 

 

Kosten workshop:        
1 workshop van 3 uur 20 euro
7 workshops van 3 uur 120 euro  

Deze workshops verzorg ik bij mij thuis.

Reiki workshops en certificaten

Reiki 1 workshop en certificaat: 100 euro

Reiki 2 workshop en certificaat: 150 euro

Reiki 3 workshop en certificaat: 200 euro

bottom of page